Referenser

Camilla Kylmänen Sjören – Fotboll

 

Camilla

 

 

”Fotbollsspelare från Landvetter IF som Spelat fotboll i USA med stora framgångar. Stukade foten rejält där, vilket tillsammans med dålig rehabilitering begränsade spelet en hel del. Göteborgs Rygg & Idrottsklinik har hittat det felaktiga biomekaniska mönster och jag börjar nu äntligen få ordning på foten igen:) Jag kan varmt rekommendera Göteborgs Rygg & Idrottsklinik till alla människor!”

Klubb & tidigare klubbar: Landvetter IF 2003. Har spelat där sedan jag var 6,5 år,  bortsett från 2010-2013 då jag spelade för Averett University i USA.
Meriter: Var med i distriktslaget när jag var yngre. I USA hade laget stora framgångar när min årgång kom in. Under de fyra åren jag spelade där var vi med i toppstriden varje år, och 2012 vann vi både serien och serieslutspelen. 2012 kom jag även med i USA South All-Conference Second Team. Dessutom slog vi flera rekord i damfotbollens historia på skolan.
 
Om Göteborgs Rygg & Idrottsklinik: Jag har varit på en triggerpunktsmassage och fått hjälp med min fot som jag stukade våren 2012. Besöken hos Christian/Rygg- & Idrottskliniken har varit väldigt givande då jag fått en klar bild av vad som orsakar min smärta och vad jag behöver göra för att bli av med den. Jag gillar hur Christian använder sig av idrottsmedicin, där vi i mitt fall förebygger felaktiga rörelsemönster och smärta. Slutligen har Christian visat bred kompetens när det kommer till olika idrotter och förstår både hur den svenska och internationella marknaden fungerar. För mig som spenderat flera år i USA har det varit skönt att inte behöva förklara hur hela systemet där fungerar. Jag kan varmt rekommendera Rygg- & Idrottskliniken samt fungera & prestera!

Olivia Henningsson – Brottning

 

Olivia3-500x479

 

”Skadad i 1,5 år och provat många rehabmetoder utan framgång. Jag gick sedan tillfungera & prestera och lyckades med deras hjälp och hårt slit med rehab bli frisk på ett halvår. Nu kan jag äntligen satsa vidare på OS i Tokyo 2020 samt mot att bli #1 i världen tack vare fungera & prestera!

Om Olivia

Olivia är 16 år och en av Sveriges mest talangfulla brottare. Med en grund i modersklubben Vänersborgs ABK samt den nuvarande klubben Trollhättans AK, skall hon nu flytta till Helsingborg för att gå riksidrottsgymnasium brottning. Med meriter som USM-brons 2013 & 2014, silver på senior-SM 2014 samt top 3 placeringar i anrika tävlingar som Glentons mästamöte, Berta Benz Open (Ladenburg, Tyskland), Soft Touch Open & Helsinki Open så är det ingen tvekan på talangen i Olivia. Olivias stora mål är OS i Tokyo 2020 samt att vara rankad 1:a i världen.

Om Göteborgs Rygg 6 Idrottsklinik hjälp

” Kunskapen och behandlingar från Göteborgs Rygg & Idrottsklinik hjälper mig fram mot mina mål, utan dem hade jag förmodligen inte varit där jag är idag. Det började med att jag var kallad till och deltog på ett landslagsläger (ungdom). Jag hade under en period ont/känningar i baksida lår (båda) och till slut gick det inte att träna (sommaren 2011). Jag gick därefter skadad ca 1,5 år och hittade ingen bra sjukvård/sjukgymnast. Provade många rehabmetoder utan framgång. Jag kom sedan till Christian på Göteborgs Rygg & Idrottsklinik och lyckades med hans hjälp och hårt slit med rehab bli frisk på ett halvår. Detta har varit en resa att minnas sannerligen, där jag lärt mig en hel del saker längs vägen som att det krävs en hel del arbete själv om man skall bli bra, sålänge man har en bra vägledare med god kompetens. Utöver skadorna i baksida lår så har de även hjälpt mig med armbågar och en axel.  Ja, brottning är en tuff sport :)”

Jessica Wallström – Golf

 

JessicaW1

” Göteborgs Rygg & Idrottsklinik AB har hjälpt mig att bibehålla min rörlighet och den styrka som krävs för golf och longdriving. När man tävlar i en extremsport som longdriving är det oerhört viktigt att vara explosiv, och därför behöver kroppen underhållas för att hålla sig skadefri, och detta hjälper Göteborgs Rygg & Idrottsklinik mig med.”

 

Nike Golf Performance

 

NG360_GPS_logo_on_black

 

”Nike Golf har certifierat specialister i golfens biomekanik som en kvalitéstämpel. Nike är ett företag som alltid vill förknippas med hög kvalité, bra prestationer och aktiva människor. Göteborgs Rygg & Idrottsklinik har specialister i golfens biomekanik som jobbat med de bästa och som är tränade sports performance specialists, för att analysera och hitta felaktiga rörelsemönster”.

 

Lemminkäinen Sverige AB

 

DSC_1995

 

”Våra yrkesarbetare arbetar i en mycket tuff miljö med höga krav på fysisk ansträngning. Göteborgs Rygg & Idrottsklinik AB hjälper oss att prestera bättre på jobbet, så att vi kan göra det vi är bra på ännu bättre. Vi är helnöjda med deras kompetens!”

/Hans Norinder – Lemminkäinen Sverige AB- Beläggningar väst