Camilla Kylmänen Sjörén

”Fotbollsspelare från Landvetter IF som Spelat fotboll i USA med stora framgångar. Stukade foten rejält där, vilket tillsammans med dålig rehabilitering begränsade spelet en hel del. Rygg & Idrottskliniken har hittat det felaktiga biomekaniska mönster och jag börjar nu äntligen få ordning på foten igen:) Jag kan varmt rekommendera rygg & idrottskliniken till alla människor!”

Klubb & tidigare klubbar: Landvetter IF 2003. Har spelat där sedan jag var 6,5 år,  bortsett från 2010-2013 då jag spelade för Averett University i USA.
Meriter: Var med i distriktslaget när jag var yngre. I USA hade laget stora framgångar när min årgång kom in. Under de fyra åren jag spelade där var vi med i toppstriden varje år, och 2012 vann vi både serien och serieslutspelen. 2012 kom jag även med i USA South All-Conference Second Team. Dessutom slog vi flera rekord i damfotbollens historia på skolan.
 
Om Rygg & Idrottskliniken: Jag har varit på en triggerpunktsmassage och fått hjälp med min fot som jag stukade våren 2012. Besöken hos Christian/Rygg- & Idrottskliniken har varit väldigt givande då jag fått en klar bild av vad som orsakar min smärta och vad jag behöver göra för att bli av med den. Jag gillar hur Christian använder sig av idrottsmedicin, där vi i mitt fall förebygger felaktiga rörelsemönster och smärta. Slutligen har Christian visat bred kompetens när det kommer till olika idrotter och förstår både hur den svenska och internationella marknaden fungerar. För mig som spenderat flera år i USA har det varit skönt att inte behöva förklara hur hela systemet där fungerar. Jag kan varmt rekommendera Rygg- & Idrottskliniken samt fungera & prestera!