Olivia Henningsson

”Skadad i 1,5 år och provat många rehabmetoder utan framgång. Jag gick sedan till rygg & idrottskliniken och lyckades med deras hjälp och hårt slit med rehab bli frisk på ett halvår. Nu kan jag äntligen satsa vidare på OS i Tokyo 2020 samt mot att bli #1 i världen tack vare rygg & idrottskliniken!

Om Olivia

Olivia är 16 år och en av Sveriges mest talangfulla brottare. Med en grund i modersklubben Vänersborgs ABK samt den nuvarande klubben Trollhättans AK, skall hon nu flytta till Helsingborg för att gå riksidrottsgymnasium brottning. Med meriter som USM-brons 2013 & 2014, silver på senior-SM 2014 samt top 3 placeringar i anrika tävlingar som Glentons mästamöte, Berta Benz Open (Ladenburg, Tyskland), Soft Touch Open & Helsinki Open så är det ingen tvekan på talangen i Olivia. Olivias stora mål är OS i Tokyo 2020 samt att vara rankad 1:a i världen.

Om Rygg & Idrottskliniken

” Kunskapen och behandlingar från rygg & idrottskliniien hjälper mig fram mot mina mål, utan dem hade jag förmodligen inte varit där jag är idag. Det började med att jag var kallad till och deltog på ett landslagsläger (ungdom). Jag hade under en period ont/känningar i baksida lår (båda) och till slut gick det inte att träna (sommaren 2011). Jag gick därefter skadad ca 1,5 år och hittade ingen bra sjukvård/sjukgymnast. Provade många rehabmetoder utan framgång. Jag kom sedan till Christian på rygg & idrottskliniken och lyckades med deras hjälp och hårt slit med rehab bli frisk på ett halvår. Detta har varit en resa att minnas sannerligen, där jag lärt mig en hel del saker längs vägen som att det krävs en hel del arbete själv om man skall bli bra, sålänge man har en bra vägledare med god kompetens. Utöver skadorna i baksida lår så har de även hjälpt mig med armbågar och en axel.  Ja, brottning är en tuff sport :)”